Guleta Maldives 1
Kraj: Malediwy Marina:
Hulhumalé
9.5
Zamieszczone zdjęcia mogą być zdjęciami poglądowymi modelu fabrycznego, a nie rzeczywistymi zdjęciami wybranego jachtu.
Informacje ogólne
Producent
Gullets Shipyard
Klasa jachtu
luxury
Rok produkcji
2003
Ilość kabin
7
Koje w kabinach
14
Załoga stała
3
Toalety
7
Długość
26.00
m
Zanurzenie
2.80
m
Zbiornik wody
12000.00
l
Zbiornik paliwa
8000.00
l
Typ silnika
MAN
Liczba silników
1
Moc silnika
380.0
KM
Szczegóły czarteru
Kraj
Malediwy
Port
Hulhumalé
Data startu
Sobota, 4 maja 2024
Czas trwania
7 dni
W sprawie ceny prosimy o kontakt mailowy: info@charternavigator.com, telefoniczny: +48 666 202 965 lub
Wyposażenie
Autopilot,
,
Klimatyzacja,
Ploter map
Gratisy do rezerwacji
Ostatnie wydanie czasopisma Morze
Polska bandera jachtowa
Wizytówki z telefonami alarmowymi
Niespodzianka (nie jajko)
DODATKOWE INFORMACJE:
Maksymalna liczba gości 14.
To idealna jednostka na urlop, wyjazdy, spotkania firmowe i integracyjne. Tygodniowy rejs gulletą z załogą po Malediwach, pozwala naprawdę wypocząć. Dzięki temu, iż załoga odpowiedzialna jest za prowadzenie jednostki, klienci mają możliwość uprawiania sportów wodnych, zwiedzania czy opalania się. Do dyspozycji gości ponton z silnikiem zaburtowym, skutery, windsurfing, zestaw do nurkowania.
*Cena obejmuje usługę załogi, podatki, ubezpieczenie, paliwo (z ograniczeniem), zestaw pościeli i ręczników, sprzątanie końcowe. Wyżywienie na statku jest okazją do zasmakowania potraw miejscowej kuchni.
*w zależności od armatora
Maksymalna liczba gości 14.
To idealna jednostka na urlop, wyjazdy, spotkania firmowe i integracyjne. Tygodniowy rejs gulletą z załogą po Malediwach, pozwala naprawdę wypocząć. Dzięki temu, iż załoga odpowiedzialna jest za prowadzenie jednostki, klienci mają możliwość uprawiania sportów wodnych, zwiedzania czy opalania się. Do dyspozycji gości ponton z silnikiem zaburtowym, skutery, windsurfing, zestaw do nurkowania.
*Cena obejmuje usługę załogi, podatki, ubezpieczenie, paliwo (z ograniczeniem), zestaw pościeli i ręczników, sprzątanie końcowe. Wyżywienie na statku jest okazją do zasmakowania potraw miejscowej kuchni.
*w zależności od armatora